Sham Hardy turned 6 today!

just beat it! beat itttttttt!!!

"I’m hooked on a feeling
I’m high on believing
That you’re in love with me”

suka sangat lagu ni

I’m watching The Matrix

“fuhlamak. lama giler tak tengok citer nih XD”

Check-in to The Matrix on tvtag

fuckyourgopro:

The GoPro was designed primarily for sports. It was made to withstand the rigors of physical activities and motion.

It’s not a fashion accessory.

Neither is it a replacement for one’s inadequate dickage.

So please don’t go waving your GoPro around, bragging about your new pole, your stickers,…

My own *ehem* clothing *ehem* label. This July 2014. Tunggu..

2 opportunities datang hari ini. Alhamdulillah..

last time aku tolak pelawaan, sorang dah team-up dengan Amazon (millionaire lak tuh), sorang dah Tapau, sorang dah ada clothing label sendiri, last-last aku still the same.

so, no more tolak-tolak this time. takmau main permainan ego lagi. terima je.. LOL! :P

“aku tak faham la kenapa korang benci sangat dengan wak doyok. bukan pasal aku fans dia ke apa. dia just one guy dengan fashion dia. so what? ker dia adalah duta pakaian rasmi bagi Malaysian youth something? eh even kalau korang nak pakai t-shirt dengan jeans and selipar pun, siapa orang lain nak judge? sukati ah. ini lebih kurang kes sama macam Noh Hujan gak dulu, sorang benci, semua nak follow benci. sighs.”

Selamat pengantin baru Saiful n wife dia – View on Path.